Alle berichten met tags “werken

Winkelruimte R., Wenen (A)

Renovatie van een winkelruimte in de binnenstad van Wenen (A)
Opdrachtgever: bk Group AG
Uitgevoerde werkzaamheden o.b.v. LM.VM.AK 2014: LPH 1, 3, 7
Status: directe opdracht, uitgevoerd 01-2020

Nettovloeroppervlakte: ca. 160 m²

Kantoorgebouw, Innsbruck (A)

Renovatie van een kantoorgebouw in de Templstraße in Innsbruck (A)
Opdrachtgever: ARE Austrian Real Estate GmbH
Uitgevoerde werkzaamheden o.b.v. LM.VM.AK 2014: LPH 5-8
Status: directe opdracht, uitgevoerd 11-2019

Perceelsgrootte: 770 m²
Nettovloeroppervlakte: ca. 670 m²

Winkelruimte R., Graz (A)

Renovatie van een winkelruimte in de binnenstad van Graz (A)
Opdrachtgever: Bulsink Retail International BV
Uitgevoerde werkzaamheden o.b.v. LM.VM.AK 2014: LPH 1, 3, 7
Status: directe opdracht, uitgevoerd 10-2018

Nettovloeroppervlakte: ca. 115 m²

Huis A., Vomp (A)

Verbouwing en uitbreiding van een woonhuis in Vomp (A)
Opdrachtgever: particulier, project samen met Süleyman Karakaya
Uitgevoerde werkzaamheden o.b.v. LM.VM.AK 2014: LPH 1-4
Status: voorlopig ontwerp – definitief ontwerp, afgesloten 10-2016

Perceelsgrootte: ca. 370 m²
Nettovloeroppervlakte: ca. 120 m²

Een tien jaar oud prefab huis vervult niet meer de eisen van een vierpersoons gezin. Naast de uitbreiding van de hobbyruimtes op de begane grond -vader en zoon knutselen graag aan auto’s – werd een verdieping voor de extra benodigde ruimte gecreëerd.
Een uitkragende “verrekijker” kijkt over de geluidswal van de autosnelweg, die op korte afstand van het huis ligt. Het nieuwe appartement heeft richting het zuiden een prachtig uitzicht op de Zillertaler- en Tuxer Alpen – en in gedachten richting de turkse heimat. De uitbreiding is gedacht als houtskeletbouw met een buitenkant van metaal.

Atelier G., Sistrans (A)

Verbouwing van een voormalige zolderruimte tot een eigen atelier in Sistrans (A)
Opdrachtgever: particulier
Uitgevoerde werkzaamheden o.b.v. LM.VM.OA 2014: LPH 1-3, 7, 8
Status:  uitgevoerd 12-2015

Nettovloeroppervlakte: ca. 45 m²

Elektrotechnische installaties: Mag. Peter Hofer-Zeni Elektrotechnik, Sistrans
Foto’s: Lukas Schaller, Wenen

De zolderruimte van het voormalige gemeentehuis werd de afgelopen jaren door meerdere dorpsverenigingen gebruikt. Bij de nieuwbouw van de kindercrèche in het dorp kreeg de Krippenbau-vereniging een nieuw verblijf toebedeeld.
De verbouwing van de daarmee vrijgekomen zolder volgt het principe as found; lampen en tafels werden schoongemaakt en zonodig gerepareerd; muren en plafonds bleven onveranderd en werden wit geschilderd. Alle radiatoren, stopcontacten, schakelaars, lampen en meubels zijn gebruikt en  hebben hier een tweede kans gekregen.  De  OSB-vloer bevond zich in een slechte staat en werd met een beige-coating behandeld.
Het atelier is als co-working space  ontworpen en biedt de mogelijkheid voor drie extra werkplekken voor jonge ondernemers in Sistrans.
Grotendeels zelfstandige uitvoering van de verbouwing.

Buro VH, Delden (NL)

Verbouwing van een voormalig bankfiliaal tot een kantoor voor reclameburo VH in Delden (NL)
Opdrachtgever: reclameburo VH, Delden (NL)
Status: uitgevoerd, 05-2013

Nettovloeroppervlakte: ca. 350 m²